Voor ouders

SuperKids is een vrolijke feest in Gorinchem op zaterdagmiddag. Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn van harte welkom, elke maand van 14.00 – 15.45 uur. Om 13.45 uur gaan de deuren open.

Vervoer met schoolbus
Omdat de kinderen die naar SuperKids komen verspreid wonen over heel Gorinchem en omgeving halen we hen op met onze Amerikaanse schoolbus. Na de club brengen we de kinderen weer veilig terug.

Klik hier voor de bushaltes en tijden.
Klik hier om uw kind aan te melden voor vervoer met de bus

Persoonlijke uitnodiging
In de week van SuperKids ontvangen alle kinderen thuis persoonlijk een uitnodiging. Maar ook zonder uitnodiging, zijn kinderen natuurlijk van harte welkom!

Persoonsgegevens en een telefoonnummer in geval van nood
Nieuwe kinderen krijgen een formulier mee naar huis. Daarom kunnen de persoonsgegevens ingevuld worden zoals het adres en geboortedatum. Ook vragen wij om een telefoonnummer in geval van nood, zodat wij iemand kunnen bereiken als er een noodgeval is.

Privacy wet AVG 
Op het formulier met persoonsgegevens kunt u ook toestemming geven voor het opslaan en gebruik van beeldmateriaal waarop uw kind staat.
Als u geen toestemming geeft, zullen wij geen beeldmateriaal van uw kind op de website of onze social media kanalen (facebook en instagram) plaatsen.

Hier kunt u het formulier downloaden